Badkamerrenovatie provincie Antwerpen

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Wilt u een bedrijf inschakelen voor uw badkamerrenovatie in de provincie Antwerpen? Dan kunt u terecht bij DDB Invest. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in bezettingswerken, gyprocwerken, isolatiewerken en het plaatsen van ramen, deuren, vloeren en tegels. Of het nu gaat om de isolatie van uw dak, het bedekken van uw binnenmuren of het zetten van tegels in uw badkamer: DDB Invest gaat geen ingewikkelde klusjes uit de weg en zorgt altijd voor correcte opvolging van elk project.

Complete badkamerrenovatie in de provincie Antwerpen

Bent u druk met het bouwen van een nieuwbouwhuis in de regio Antwerpen of heeft u net een nieuwbouwhuis laten bouwen? Of wilt u uw woning in de omgeving van Antwerpen compleet laten renoveren? Dan is het natuurlijk ook handig als uw badkamer goed onder handen wordt genomen. Aangezien het daarbij gaat om een vochtige ruimte waarbij het gebruik van de juiste materialen en het zorgen voor goede isolatie van groot belang is, is het verstandig een specialist op het gebied van badkamerrenovatie in de provincie Antwerpen in te schakelen. Bij DDB Invest bent u dan aan het juiste adres! Wij bieden diverse diensten aan:

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

  • Zetten van tegels of leggen van vloeren (grote tegels, kleine tegels, laminaat, parket, enzovoort);
  • Plaatsen van ramen en deuren (van hout, aluminium of PVC);
  • Isolatiewerken (bijvoorbeeld het isoleren van daken);
  • Gyprocwerken (bijvoorbeeld het splitsen van kamers en het verlagen van plafonds);
  • Bezettingswerken (bijvoorbeeld het bepleisteren van muren).

Wat er ook aan uw badkamer moet gebeuren op het gebied van badkamerrenovatie: u kunt DDB Invest in de provincie Antwerpen ten allen tijde inschakelen voor verschillende klussen.

Neem contact op!

Bent u woonachtig in de provincie Antwerpen en wilt u DDB Invest graag inschakelen voor uw badkamerrenovatie of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via 0485 18 22 29. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht