Bezettingswerken Turnhout

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een specialist in bezettingswerken in de omgeving van Antwerpen of Turnhout? Zoek dan niet verder: DDB Invest is de betrouwbare partner die u zoekt. Wij bieden diverse soorten bezettingswerken van diverse materialen en daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor isolatiewerken, het plaatsen van deuren en ramen en het leggen van vloeren en zetten van tegels.

Kwaliteitsvolle bezettingswerken voor de renovatie van woningen in de omgeving van Antwerpen

Wilt u een bedrijf inhuren voor de bezettingswerken van bijvoorbeeld uw muren in uw woning in Turnhout, dan kunt u bij DDB Invest kiezen uit diverse bepleisteringen:

  • Stucanet;
  • Gipspleister;
  • Waterbestendige cementpleister;
  • Witte pleister;
  • Materialen als NP75, UP-210, UP-310 en nog veel meer.

Kiest u voor DDB Invest, dan kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij gebruiken alleen kwaliteitsvolle producten en garanderen u de beste prijs.

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

Bezettingswerken voor nieuwbouw in de omgeving van Turnhout

Niet alleen voor renovatiewerkzaamheden kunt u DDB Invest inschakelen, wij zorgen er ook voor dat de muren van uw nieuwbouwwoning goed worden bezet. Nadat wij met u hebben overlegd en we uw wensen hebben doorgenomen, gaan wij voor u aan de slag. Wij garanderen dat de bezettingswerken die wij bij DDB Invest in de omgeving van Antwerpen doen, altijd een geslaagd resultaat opleveren.

Plaatsen van deuren en ramen, leggen van vloeren en zetten van tegels

DDB Invest is niet alleen specialist op het gebied van bezettingswerken in de omgeving van Turnhout en Antwerpen, wij kunnen ook voor u ramen en deuren plaatsen. Daarbij kunt u zelfs kiezen voor verschillende materialen. En heeft u een professionele vloerder of tegelzetter nodig? Ook dan kunt u kiezen voor een diversiteit aan materialen. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en we houden daarbij rekening met uw wensen én met uw budget. Heeft u vragen over de diensten van DDB Invest? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0485 18 22 29.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht