Kleine bezettingswerken Antwerpen

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Voor al uw kleine bezettingswerken in de regio Antwerpen kunt u vertrouwen op DDB Invest. Bent u zelf niet handig, dan vindt u bij DDB Invest de service die u nodig heeft. Wij hebben kennis van zaken en zorgen dat alle projecten naar uw wens, uw budget en uw gekozen tijdspanne worden uitgevoerd. Voor kleine bezettingswerken, gyprocwerken, isolatiewerken, het plaatsen van vloeren en tegels en het installeren van ramen en deuren, bent u bij DDB Invest in de omgeving van Antwerpen aan het juiste adres.

Kleine bezettingswerken door gespecialiseerd bedrijf in de regio Antwerpen

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of wilt u uw woonhuis renoveren, dan laat u dat natuurlijk het liefst doen door een gespecialiseerd bedrijf. DDB Invest heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het vakgebied. Wij voeren onze renovatiewerkzaamheden en bezettingswerkzaamheden dan ook al jaren succesvol uit. Bij DDB Invest maken wij veelal gebruik van gipsmaterialen, waarbij u altijd uw voorkeur kunt aangeven. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

  • NP75 materialen, UP-210 materialen, UP-310 materialen, enzovoorts;
  • Witte pleister;
  • Waterbestendige cementpleister;
  • Stucanet draagstructuur;

Overigens kunt u niet alleen voor bezettingswerkzaamheden terecht bij DDB Invest. Wij zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in gyprocwerken.

De klant staat centraal

Bij DDB Invest staat u als klant centraal. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd. We zorgen er dan ook altijd voor dat we vooraf met u uw wensen bespreken, zodat de slagingskans van onze projecten groot is. Bent u geïnteresseerd in kleine bezettingswerken en woont u in de omgeving van Antwerpen? Neem dan contact met ons op via 0485 18 22 29 voor een vrijblijvende offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht