Prijs plaatsen tegels

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een aannemer die voor een scherpe prijs het plaatsen van tegels geheel voor u regelt? Dan kunt u terecht bij DDB Invest. Wij plaatsen de tegels voor uw nieuwe vloer of badkamer en garanderen u daarbij een lage en eerlijke prijs. DDB Invest werkt met allerlei verschillende materialen, waardoor u zeker weet dat u altijd de vloertegels of badkamertegels van uw wens kunt uitzoeken en laten installeren. En we bieden meer! Voordat u tegels kunt plaatsen, is het namelijk ook belangrijk uw muren goed te laten bezetten. Daarvoor kunt u ook bij DDB Invest terecht.

Tegels plaatsen voor een eerlijke prijs: altijd een perfect afgewerkte vloer of muur

DDB Invest rekent een eerlijke prijs voor het plaatsen van tegels en vloeren. Maar wij zorgen niet alleen voor een besparing in de portemonnee. DDB Invest biedt veel meer voordelen. Zo zorgen wij allereerst voor vakkundige plaatsing. Doordat wij werken met allerlei soorten materialen, kunnen wij altijd de tegelvloer of badkamermuur van uw wens plaatsen. Dat doen we daarnaast met voldoende zorg, zodat u zeker weet dat u een perfecte afwerking geniet.

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

Tegels plaatsen, vloeren leggen, isolatiewerken en gyprocwerken: DDB Invest biedt altijd een eerlijke prijs

Niet alleen voor het plaatsen van tegels kunt u DDB Invest inschakelen, wij zijn ook specialist op het gebied van bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken en ook daarbij hanteren wij een eerlijke prijs. We maken daarbij gebruik van de beste materialen, maar houden altijd rekening met uw budget. De klant is koning! Wilt u ramen en deuren laten plaatsen? Ook dan kunt u bij DDB Invest terecht.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke materialen het beste in uw woning kunnen worden gebruikt? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met DDB Invest via het telefoonnummer 0485 18 22 29. Onze medewerkers voorzien u graag van goed advies.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht