Schilderwerken Antwerpen

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Wilt u uw schilderwerken uit handen geven aan een gespecialiseerd bedrijf in renovatiewerken in de omgeving van Antwerpen? Dan heeft u in DDB Invest uw partner gevonden! DDB Invest is een bedrijf dat allerlei soorten kleine renovatiewerken uitvoert: het plaatsen van vloeren en tegels, het plaatsen van ramen en deuren, isolatiewerken, gyprocwerken en bezettingswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht om uw muren compleet te laten bezetten voordat u ze gaat decoreren.

Dé specialist in schilderwerken en andere renovatiewerken in de regio Antwerpen

DDB Invest is dé specialist op het gebied van kleine renovatiewerken. Wij zijn vooral gespecialiseerd in bezettingswerken, gyprocwerken, isolatiewerken, het plaatsen van ramen en deuren en het leggen van vloeren en tegels. Maar dat is niet het enige. Voor al uw schilderwerken kunt u ook terecht bij DDB Invest in de regio Antwerpen. Wij zorgen altijd voor een nette afwerking van de ruimtes in uw woning die u onder handen wilt nemen.

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

Zorgvuldige afwerking voor een perfect resultaat

Bij DDB Invest werken wij graag alles tot in de puntjes uit. Dat betekent dat wij geen onafgewerkt werk leveren. Wij zorgen altijd dat uw wensen worden uitgevoerd en u aan het einde van het project helemaal tevreden bent met het resultaat. Pas dan zijn wij zelf ook tevreden! Bent u geïnteresseerd in schilderwerken of één van de andere diensten van DDB Invest in de regio Antwerpen of heeft u vragen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u verder te informeren. Neem dan ook snel contact op door te bellen naar 0485 18 22 29.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht