Vloer renovatie

N

Service

Goede kwaliteit

Jarenlange ervaring

Is uw vloer toe aan renovatie en bent u op zoek naar een betrouwbaar renoveerbedrijf? Dan moet u bij DDB Invest zijn. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van kleine renovatiewerken, waaronder ook vloer renovatie valt. Dat betekent dat wij de vloer van uw wens perfect bij u komen installeren. Welk materiaal u ook uitkiest. Dat is de service van DDB Invest!

Perfect afgewerkte vloer door de vloer renovatie van de specialist

Heeft u de perfecte vloer gevonden voor uw nieuwbouwwoning, of bent u uw woning aan het renoveren en wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Dan wilt u natuurlijk ook dat die vloer op een zorgvuldige manier wordt gelegd. Daarvoor kunt u DDB Invest met een gerust hart inschakelen: wij hebben ruim twintig jaar ervaring in ons vakgebied en zijn professioneel vloerder. Dat betekent dat we kunnen werken met allerlei soorten materialen, of u nu kiest voor laminaat, parket of tegels. Bij DDB Invest bieden wij professionaliteit, een goede service en eerlijke prijzen.

Heeft u interesse?

Neem snel contact op en bespreek de mogelijkheden

Bezettingswerken, gyprocwerken en isolatiewerken

DDB Invest is niet alleen specialist op het gebied van vloer renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei kleine renovatiewerken. Dat betekent dat wij ook gipsplaten op uw muren kunnen plaatsen, bijvoorbeeld gyprocplaten. Daarnaast voeren we allerlei andere bezettingswerken uit. Moet uw dak worden geïsoleerd? Ook dan kunt u DDB Invest inschakelen. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0485 18 22 29.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht